haagee - Illusion is the first of all pleasures

viva la juicydagen

heei!

 

Dagen i dag har gått kjempe fort, som jeg synes tirsdager alltid gjør! Nå er det jo nesten mørkt ute selv om klokken bare er to over halv fire. Uansett i dag skal jeg på dansing, ha en av de siste timene dette året. Trist at dansesesongen er over for i år, men da for jeg bare se fram til neste år! Så dette semesteret har jeg hatt en av de beste trenerene jeg har hatt på lenge, som neste år flytter til London dessverre. Men jaja, har andre flotte danselærere på huset! Ellers har det ikke skjedd noe spesielt  dag, untatt at iPhonen min har blitt "knust", ikke sånn hele skjermen, men en liten del nede i hjørnet er knust. Men det vises nesten ikke så det går vel bra tenker jeg!

  

Men vi snakkes senere!

Da drar jeg!

Hei!

Nå drar jeg på skolen, tidlig? I know, sykt dumt at det bare går busser så tidlig på morgenen. Men i dag har vi egentlig en ganske chill dag, om jeg kan kalle det det. Vi har to timer gym på slutten av dagen, så tirsdager går alltid unna kjempe fort fra min side hvertfall. I morgen har vi norsk tentamen, den håper jeg virkelig går bra!

Men nå må jeg løpe til bussen, vi snakkes!

Tilbake

Hei!

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen, siden jeg har endelig tid til det. Vet at det har vært sinnsykt mye av og på, men nå tror jeg at jeg hvertfall skal blogge på fullt igjen. Maria skulle gjerne vært med, men hun har dessverre ikke pc for øyeblikket. Det kommer sikkert til å være en del blogging fra mobilen. Så vi får se hvordan det går med bare meg! I dag har vi hatt mattetentamen på skolen, tentamener har vi hele uken, og siden vi har tentamener hele uken uten lekser har jeg mer tid til å blogge. I går hadde Dansestudioet i Kristiansund show i braatthallen, noe som alltid er like gøy!


Har dessverre bare gamle bilder av meg for øyeblikket.

-Nikita

 

 


Kristiansund. Vi er to jenter på 13 år som elsker å danse, ta bilder og være med venner. Håper du liker bloggen vår!:-) For mer info kontakt oss på haagee.blogg@hotmail.no


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits